Bilsport & Mc Specialförsäkring – Testar brandsläckare till bilen

Varje år går ett gäng balla entusiastbilar upp i rök på grund av motorbrand. En del av dem hade kunnat stoppas med en bra brandsläckare. Men vilken släckare fungerar bäst? Vi vet att pulver skitar ner. Samtidigt ploppar det upp utmanare på marknaden som påstår sig vara lika bra som pulver men utan att förstöra och lämna några rester.Fungerar de? Eller får vi leva med att reparera skador efter pulvret om inte bilen ska brinna upp helt och hållet.Vi sände ut våra tekniker Jocke & Mattias, alias bröderna "Kardan" Axel & Knut på uppdrag för att ta reda på hur det egentligen förhåller sig med de här nya små brandsläckarna.Släckare vi använde i testen:Biltema Pulversläckare 2kg – Firess 50 sec kaliumsläckare – Maus xtin klein

Posted by Bilsport & Mc Specialförsäkring on Friday, 14 February 2020

New serie of info commercials for Insurance Companies